Make something good

Låna mig din magsäck, dina morgontofflor, din skrattrynka.

Fri att nykterhetsvingla vart jag vill.

Publicerad 2006-03-31 19:26:51 i Allmänt,

                                 Vårfrost                        


Vi är uppbyggda av ca 5 000 000 000 000 000 000 000 000 000 atomer, helt sjukt. Sådant tänker jag på samtidigt som Göteborg smälter bit för bit under mina skor. För övrigt kan jag berätta att jag och vintern har gjort slut, eller i alla fall tagit ett uppehåll. Vi gick varandra för mycket på nerverna. Nu är jag fri att nykterhetsvingla vart jag vill. Pilutta dig.

Innegångsförbud i skolan på lunchrasten, vi hängde i bamba i stället. Hat- och skitsnacksobjekt nr 1 är för tillfället studierektorn. Jag och Filippa tog vår revanch och krävde tillbaka tavlan hon diskvalificerat och beslagtagit i från förra årets taveltävling i bamba. Hon började skälla ut mig för attj ag kommit försent till skolan (inte hennes sak) och fortsatte med att försöka lura i oss att hon redan hade lämnat tavlan till vår lärare. Vi var tvungen att göra om den för att få hänga upp den. Vi ska komiera den och hänga upp kopior över hela stan i protest mot korkade människor. Jää. För övrigt en härlig men seg dag. Nostalgi på hög nivå när vi plockade fram filmen vi filmade när vi gjorde NO-experiment i sjuan. Låg och vred oss i skrattkramper. Vi var så sjukt små, underbart att se.

Någon står och hoppar på mina ögonlock som en idiot samtidigt som jag försöker andas bort stressen jag känner för den här helgen. Sitter nu ner för första gången på två dygn känns det som, just hemkommen ifrån en trevlig fika med Eva och hennes kompis Caroline. Eva hade entuseastiskt berättat för mig om något café "solstrålen som låg där inne i stan någonstans och hade en gul markis". När vi stannar framför Fröken Ohlson´s café säger Eva glatt "just det, det var ju så det hette" Väl inne var vi tvugna att småskrika till varandra för att överrösta allt prat runtomkring, plötsligt börjar Eva lasta ur mjölkskummet ur sin kaffe latte förklarandes att "hon får huvudvärk av det" Svårt att sluta skratta efter det. Råkade sedan gå in på H & M och kom nu hem 400kr fattigare, illa.

Orkar inte med osäkra små människor som har en så otroligt kass självbild att de inte överlever om de inte får trycka ner andra. Var den du är, sjung falsk, dansa fult och skratta högt. Jag lovar att ni kommer ha mycket roligare. It´s a lucky day for pretty melodies.Julia har skaffat sig en blogg!

Publicerad 2006-03-29 20:54:39 i Allmänt,

Snön smälter i takt med allt det där hårda som har suttit innuti sen i vintras och jag har bestämt mig för att skaffa en blogg. Om någon vill läsa är inte så väsentligt (svårstavat ord) men det är alltid skönt att bara få blaja på och låta fingrarna ströva dit de själva vill, ja ni ser, redan allt i en enda röra, struktur kan jag lära mig när jag blir gammal.

Egenltigen borde jag sitta klagandes med näsan över min mattebok, men eftersom jag inte orkar ha ångest i dag så ägnar jag min kväll åt betydligt mycket onyttigare saker. Skriva. Någons skratt har fastnat i halsen och jag försöker komma på fem dåliga bortförklaringar jag kan använda mig av i morgon på matten. Hade just ett mycket trevligt samtal med min kära Blåsan  om hur vi ska lyckas stå ut med varandra nästa termin när vi förmodligen går på samma gymnasium. Vi kom inte fram till någonting som är värt att ödsla bokstäver på. Vad jag egentligen skulle komma fram till är; Pepp till sådanna människor.

Känner att tiden och jag inte är kompisar idag,

Lev väl / Julia

Om

Min profilbild

Swift

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela