Make something good

Låna mig din magsäck, dina morgontofflor, din skrattrynka.

Dag fyra (Stugbyn i Taut)

Publicerad 2009-05-23 00:08:09 i Allmänt,

Vi har hållit oss uppe i stugbyn hela dagen och arbetat med bland annat stenlangning och ogräsbekämpning tillsammans med ett gäng ifrån Fiskebäck som är här. På dagen är det 25-30 grader varmt, men så fort solen går ner blir det iskallt.

Efter en hel dags kroppsarbete är det dags att få träffa Lee som startade upp organisationen Networks. Han berättar historien om sitt liv, hur han hamnade här och om hur de jobbar med de olika projekten som drivs av Networks här nere. Lee är lika inspirerande och karismatisk som vanligt och jag tror att de flesta av oss går därifrån sjukt taggade att få åka ner till Siria dagen efter för att jobba.

Innan vi går och lägger oss är det någon som pyntat ihop en provisorisk lägerbålseld där vi sitter tillsammans med en del av fiskebäcksgänget och pratar tills vi knappt kan hålla ögonen öppna. Alicia bränner hål på skorna och stjärnorna är ungefär en miljon gånger fler är de är där hemma. Innan vi går och lägger oss konstaterar vi nöjt att våra klasskamrater ska gå till skolan som vanligt dagen efter, själva har vi blivit lovade att trampa bajs och sätta upp staket.

Kommentarer

Postat av: Cicci

Publicerad 2009-05-30 12:40:12

Den var den sköna australiensaren eller va de nu heter.. som gjrode upp lägereld:D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela