Make something good

Låna mig din magsäck, dina morgontofflor, din skrattrynka.

En social ensamvarg på västkusten

Publicerad 2009-06-30 22:00:38 i Allmänt,

Vi väntar på att det ska hända och solen friterar oss glassäljare. Kanske hinner med lite strand då och då. Och havet och klipporna och Sverige när det är så här är helt oslagbart. Och folk reser till höger och vänster, hjärtat pickar åt olika håll och måste bara planera ett steg efter det som ligger framför. Tar på mig lite för mycket jobb och skulle nog helst vilja sova i tusen år minst. Köper hårinpackning på ICA och lovar att ta med lillebror till stranden på min lediga dag - visst är jag en fantastisk storasyster, visst är jag ett fantastiskt högtryck över Gråbo.

Ingen väckningsvilja om mornarna. Trots solen och ljuden och en balkong i skugga. Trots att det finns tusen människor att träffa, tusen saker att skriva, tusen tankar att tänka (slut på upprepningar). Om förra sommaren var Belle and Sebastian så blir nog denna kletzmer och balkan. Skulle jag tro.

Jag luktar cocos och frustration över att tröttheten inte går att sova bort. Bär med mig den lilla blommiga thermosen som en handgranat i väskan. Ständig beredd. Kaffe med Becka, och Madde och mig själv. En social ensamvarg på fri fot. Åker mest 50-bussen om ni vill råka springa på mig någon gång. Glass och sockervadd och Lotta på Liseberg.

Vaknar av P3. De berättade
dag ett att Michael Jackson var död
dag två att de hade Bob Hansson med sig i studion
dag tre att man kunde ringa in om man ville prata med Carolina Gynning

Inget berörde mig nämvärt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela