Make something good

Låna mig din magsäck, dina morgontofflor, din skrattrynka.

Att må bra trots att det nästan är måndag

Publicerad 2008-01-13 21:04:34 i Allmänt,

Söndagen har spenderats i Smålands djupa skogar, eller snarare i Eksjös idrottshall. Spelat match, ätit pizza och åkt buss. Det har varit en mycket angenäm söndag måste jag säga dels på grund av att vi hittills är det enda laget som slagit Sävsjö/Eksjö på deras hemmaplan men också för att jag och Mona vann musiktävlingen och jag har börjat att tycka att det är så himla roligt med handboll igen. Tränarna pratar om att lägga in en extra träning ett par veckor nu i vår för att toppa oss inför eventuella kvalspel. Jag lyssnar inte på det örat utan försöker njuta av dagens segrar istället.

Lindrig söndagsångest. Beror nog mycket på formtoppad helg med Eva besök, body shop shopping, sex and the city-maraton och toppensöndag. Ska försöka ha så här roligt lite oftare.

Men det bästa som hänt mig de senaste två veckorna är trots allt http://www.myspace.com/thenewpornographers , listen or die. Myriad Harbour är så sjukt jävla bra att jag bara vill bli artist för att någon gång i mitt liv få stå på scen och framföra den med världens bästa band.

Bilder kommer. Jag har en kamera men ingen sladd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela