Make something good

Låna mig din magsäck, dina morgontofflor, din skrattrynka.

Clap your hands say yeah!

Publicerad 2006-11-05 17:21:54 i Allmänt,

Clap your hands say yeah!Sover och drömmer om heliumballonger och trevliga människor på lördagsmorgonen när Erik traskar in i rummet och jag vaknar. Hinner undra vad i hela fridens namn han gör i mitt rum innan jag kommer på att jag sovit hos Jenny och Erik. Så är det ibland. I morse var det dunderklumpen som väckte mig i takt till skärande munspelsmelodier. Svårt att säga vad som gör mig mest förvirrad. Nattlig hemfärd på för stor cyckel igår. Tänker oavbrutet på att det är Allahelgona natten och identifierar alla fallande löv med vilsna själar. Inte en kotte ute, förutom jag och alla vilsna själar/höstlöv då, plus att någon som antagligen haft en för stor dos av överskottsenergi och inte ett allt för stort överskott på hjärnceller har pajat alla lyktor ifrån Grevegårdsskolan och upp mot mig. Jag är milt sagt skiträdd och trampar på samtidigt som jag sjunger på alla Larswinnerbäcks låtar jag kan i en salig blandning eftersom jag läst att man kan lura i sig själv en falsk känsla av trygghet. Åt helvette md den teorin men hem kom jag och rann ner i soffan bredvid pappa som en blöt fläck av svett (min klädsel var inte gjord för spurtcykling). Han sitter och växlar mellan "När lammen tystnar" och "Exorcisten". Jag lägger mig med en puls på 120 nen halvtimme senare.

Lyssna på: "The New Pornographers", ännu ett band ifrån skivan med pop som Erik gav mig. En del trummor och elgitarr, en del sköna rytmer och låtar. En del grymma låtar för dig som gllar pop.

Ät: Grön ärtsoppa med Lime. Blev bjuden på det i helgen hemma hos Jenny och Erik. Jag vet att det är många som inte ens skulle gå nära en kastrull med ärtsoppa men även om det ser ut som man har mixat ner en alien i kastrullen är det faktsikt väldigt gott.

Kommentarer

Postat av: Linn

Publicerad 2006-11-05 19:18:01

vill bara säga en sak: mixad alien. mahahahahahaha.. kunde inte sluta skratta

och så en sak till..
jag saknar dig

Postat av: Elin

Publicerad 2006-11-07 12:23:30

Den soppan är grymt god. Receptet kommer från mammas bästis, och har nu nått hem till jenny och erik och ner i din mage, haha^^

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Swift

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela