Make something good

Låna mig din magsäck, dina morgontofflor, din skrattrynka.

Ord bevingade som fjärilen, och jag tror att jag förstår

Publicerad 2006-12-04 21:31:29 i Allmänt,

Ord bevingade som fjärilen, och jag tror att jag förstårMin om-jag-trycker-tillräckligt-många-gånger-på-snozeknappen-blir-det-aldrig-morgon-teori sprack och resulterade i 35 minuters väntan med tunga väskor på en regning busshållplats i morse. Kom väldigt mycket försent i relation till hur jäkla lite jag fått sova extra. Maddes motto "om man ska försova sig ska man göra det ordentligt" ringde i öronen hela morgonen. Mitt humör kom aldrig riktigt ikapp sig själv under skoldagen vilket känns rätt bra så här i efterhand eftersom oddset att de andra dagarna blir väldigt mycket bättre är desto större nu.

Löpträning i Skatås och jag trodde jag skulle smälla av. Vi konstaterade att risken att bli bortrövad under en vecka är nog högst på måndagar uppe i löparslingan. Det är kolsvart ca 1 meter utanför lampornas ljuskrets och där kan i stort sett vad som helst gömma sig. Bara att bli indragen och poff så är man försvunnen. Men vi kom tillbaka allihop den här gången också. Tur, för hade vi förlorat fler spelare hade vi fått kalla in Rustans gäng för att få några avbytare på våra matcher.

Tretton skoldagar kvar, lever på det nu. Ser fram emot morgondagen när jag och Linda ska vara Rudolf med röda mulen på handbollsskolans luciatåg. Jag ska vara bakdel och vi ska rocka fett!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2006-12-05 14:58:51

HAHA, gud va sött!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela